Figyelem!


Ez a helyszín még nem lett aktiválva vagy nem publikus, ezért nem jelenik meg a listában, és egyéb (külsős) látogatók a link tudatában sem tekinthetik meg!

Rókusfalvy Birtok
Rókusfalvy Birtok

Budapest szőlőskertjében a természet közelsége, a romantikus helyszín és a varázslatos panoráma teremti meg az egyedülálló hangulatot ahhoz, hogy egy nem mindennapi környezetben ünnepeljetek.
A festői szépségű Rókusfalvy Birtok az ország legfiatalabb borvidékén, az etyeki dombok között helyezkedik el. Fedett, panorámás borteraszával és felújított épületével kiváló választás rusztikus stílusú, családias hangulatú esküvőkhöz, ahol a szerelmesek szőlőfürtök között, távol a főváros zajától fogadhatnak örök hűséget egymásnak. Befogadóképességéből fakadóan a birtok akár 150 fős esküvők lebonyolításához is ideális, téliesíthető jellegének köszönhetően pedig egész évben nyitva áll a házasodni készülő jegyespárok előtt.

A szőlő előtti terület, illetve a kisterasz csodálatos helyszíne lehet a szabadtéri szertartásnak. Hivatalos polgári szertartás is rendezhető a Birtokon.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!