Ádám Villa


1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a
+36 70 376 9930
https://adamvilla.hu/Ádám Villa

A Budapest szívén keresztül futó Városligeti fasor 35/a. szám alatt található rendezvényhelyszínünk méltán nevezhető a fasor ékszerdobozának, hiszen neobarokk stílusában visszaállított vonásai rangot és elegáns helyszínt kölcsönöz, bármilyen alkalomról is legyen szó. A belváros közelsége lévén gyors és könnyű megközelíthetőséget, privát parkolónkkal pedig kényelmes környezetet biztosítunk minden vendégünk számára. A villa századelős hangulatát sugalló divatos kőindái, a platánfa árnyát élvező előkert exkluzív fogadtatást jelent.


Romantikus miliő, kötelezettségek nélküli nyugalom. Nálunk mentesül a futószalag szerű sablonoktól, az esküvői szertartás akár a villa előtti Platánfa árnyékos kertjében vagy az impozáns nyugati szárnyban is megtartható. A szertartás után oldott, családias hangulatban ünnepelhet tovább vendégeivel az intarziával díszített hallban, ezalatt a ceremóniaterem tánctérré alakul. Megálmodott dekorációjának csak a képzelet szab határt, ízlésének megfelelően szabadon dekorálható az épület. Szabad kezet adunk a vendéglátás mozzanataira is, nálunk megvalósíthatja álmait. Ha teljes körű szolgáltatásunkat választja, az ünnep koreográfiájának minden mozzanatát ránk bízhatja a cateringtől a fotózáson át a zeneszolgáltatásig.

A Villa otthonos légkörében minden tekintetben Önökre fókuszál a figyelmünk, így készülhetnek életük legszebb napjára!

A villa elegáns, formalitásoktól mentes környezetet biztosít Partnerei megvendégelésére. Nálunk otthonosan mozoghat, kötöttségek és kompromisszumok nélküli lebonyolítással segítjük munkáját, hogy vendégei valóban vendégnek érezhessék magukat.

A vendéglátás saját szervezésben is megoldható, de igény szerint bármilyen típusú ellátást biztosítunk, legyen szó koktélpartiról, ültetett állófogadásról, vagy díszvacsoráról. Standok, kiállítási elemek, paravánok, egyéb kísérő elemek biztosítása is megoldott.

Amennyiben a találkozót emlékezetes, izgalmas kiegészítőkkel tenné maradandóvá, arra is garantáltan akad ötletünk, célunk, hogy minden itt töltött perccel lenyűgözze a meghívottakat.

A villa reprezentatív külsejével páratlan környezetet biztosít Partnerei lenyűgözéshez. Nálunk zavartalanul tudja megszervezni a rendezvényét, minden feltétel adott, ami egy stílusos és exkluzív, zártkörű találkozóhoz szükséges. Vendégei itt valóban vendégnek érezhetik magukat, garantáltan csak az jön be, akiket meghívott, nincsen átmenő forgalom, egyéb zavaró tényező.Ha Önnek fontos a megjelenés és a kuriózum, valami igazán különlegessel szeretné elkápráztatni vendégeit, akkor találkozója nálunk otthonra talál.

Termeink a rendezvény forgatókönyve szerint bármikor egybenyithatók vagy szeparálhatók, természetes fénnyel és légkondicionáló berendezéssel ellátottak.

A modern technika praktikus eszközeivel pedig minden adott egy színvonalas rendezvényhez. Az egyszerű állófogadástól a körasztalos díszvacsoráig számtalan kombinációban variálható az asztalok elrendezése. A termekkel közvetlen kapcsolatban álló fedett terasz pazar kiegészítő eleme lehet eseményének. Mindez Pesten, a város szívében. Nálunk rendezvénye zártkörű, s ezáltal valóban zavartalan, meghitt, bensőséges eseményt eredményez.Ha elegáns és kifinomult helyszínt keres, Önnek az Ádám villa az ideális helyszín.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!