Almásy-Kastély Kétpó


5411 Kétpó,, Külterület 0219/5 hrsz.
+36 30 248 0693
http://ketpoikastely.hu/Almásy-Kastély Kétpó

Csaknem 150 éves kastélyunk szeretettel várja a szórakozni, dolgozni, pihenni vágyókat. Elegáns, különleges belső terei, barátságos légköre maradandó emlékké varázsolja az itt töltött élménydús perceket.

֍ Szalonunk, Éttermünk és 150 főt befogadó sátrunk kiváló nagyobb rendezvények (esküvők, születésnapok, ballagások, évfordulók, csapatépítő programok, tréningek, továbbképzések, díjátadók, konferenciák, előadások, kiállítások, borvacsorák, táncestek, nyílt családi programok) megtartására,

֍ Vadász Termünk pedig kisebb létszámú megbeszélések, tárgyalások, meetingek lebonyolítására.

֍ Kidolgozott disznóvágás programajánlattal szolgálhatunk az érdeklődőknek, azonban lebonyolításra kerülhet szabadtéri malac- és ökörsütés is vagy más szabadtéri program a leendő ügyfeleink fantáziájára bízva magunkat.

֍ Kastélyunk vadászidényekben vadászcsoportokat is szívesen fogad, a kastély ideális elhelyezkedése miatt az ingatlant 4 vadásztársaság határolja.

A vendégek a kényelmen és gasztronómiai élvezeteken túlmenően számos aktív kikapcsolódási lehetőséget is választhatnak majd a jövőben. Kiegészítő szolgáltatásaink palettáját tervezzük bővíteni szaunával, pezsgőfürdővel, szabadtéri medencével és sportolási lehetőségre kialakított salakos pályával.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!