Anna Karolina Lakodalmasház


2370 Dabas, Őrkényi út 18.
+36 20 262 8401
http://lakodalmashaz.com/Anna Karolina Lakodalmasház

Az Anna Karolina lakodalmas ház Dabas és vonzáskörzetének egyik legkedveltebb és legtöbb személyt befogadó rendezvény helyszíne. Klimatizált, egy légterű, árkádos nagytermünkben, 50-400 fő között elsősorban esküvői rendezvényeket tartunk péntek-szombati napokon.

Bízunk abban, hogy kedvező árfekvésű, ízletes és igényes menüajánlataink, valamint előre kalkulálható költségeik hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön is minket válasszon, amikor családjában lakodalomra, esküvői vacsorára kerül a sor.

Ha valóban felejthetetlen, egyedülálló esküvő helyszínt keres, egyeztessen velünk időpontot elérhetőségeinken, hogy személyesen beszélhessük meg az esküvő részleteit!

Esküvő Last Minute

A Last Minute időpontok, illetve a 90 nappal az esküvő előtt történő időpont foglalás esetén, komoly levásárolható Bónuszt adunk megrendelőinknek. Ennek mértéke a létszámtól is függ, érdeklődjön emailben vagy telefonon.

Pénteki és Vasárnapi Esküvő

Pénteki és vasárnapi esküvő foglalása esetén jelentős árengedménnyel, Bónuszokkal és más kedvező alternatívákkal várjuk kedves megrendelőinket.

Lakodalom Szilveszterig tavalyi Áron.

December végéig lefoglalt jövő évi lakodalom esetén idei árakkal várjuk a násznépet!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!