Balaton Hotel Siófok


8600 Siófok, Petőfi sétány 9
+36 84 506 970
http://www.balatonhotelsiofok.hu/Balaton Hotel Siófok

Hotelünk kedvelt esküvőhelyszín. A letisztult, modern környezetbe jól illeszkedik bármilyen stílusú esküvői dekoráció, füvesített udvarunk lenyűgöző, tóra néző panorámájával a szabadtéri szertartások mesés helyszíne. A Balaton festői látványa még felejthetetlenebbé teszi a nagy napot!

Hotelünk éttermében akár 400 főnek is tudunk helyet biztosítani, de a belső terek variálhatóságának köszönhetően kisebb létszámú esküvő vagy egyéb családi összejövetel esetén is bensőséges környezetet tudunk varázsolni.

Berendezés, dekoráció

Hotelünk egyaránt rendelkezik hagyományos és körasztalokkal, az elrendezést a kívánság szerint megvalósítjuk. Az asztalokra hófehér abroszokat, színes asztalcsíkokat, valamint a székekhez fehér székszoknyákat tudunk biztosítani.

Csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó dekorációs ötletről, a virágdíszek, a fotós, a vőfély vagy a zenekar kiválasztásáról.

Az egyedi ötleteknek is teret biztosítunk, legyen bármilyen kívánságuk, azt a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel valósítjuk meg.

Ünnepi ebéd, vacsora

Szállodánk konyhája minden szükséges konyhatechnikai eszközzel felszerelt, az ünnepi menü fogásai helyben készülnek, így mindig frissen kerülnek az asztalra.

Bőséges ételválasztékunkkal segítséget nyújtunk a menüválasztásban, de az egyedi elképzelések megvalósításában is partnerek vagyunk.

Vállalunk vegetáriánus és bioétkeztetést, valamint a speciális diéták követelményeinek megfelelő ételek elkészítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Grátisz ajánlataink

A hagyományos esküvői szolgáltatásokon felül számos extrát is kínálunk vendégeinknek. Ilyen például az ifjú pár számára ingyenesen biztosított panorámás apartmanunk, hogy mind az esküvőre való felkészüléshez, mind pedig az első, házaspárként együtt töltött éjszakához egy felejthetetlen látvánnyal járuljunk hozzá.

A násznép számára pedig kedvezményes áron kínáljuk szobáinkat az esküvőt követő éjszakára. Továbbá, hogy teljes legyen a pihenés, a szobákat elegendő csak a délutáni órákban elhagyni.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!