CE Plaza Hotel


8600 Siófok, Somogyi utca 18/B
+36 84 696 090
http://www.ceplazahotel.huCE Plaza Hotel

Legyenek formabontók, mondják ki a "boldogító igent" hétköznap (vasárnaptól-csütörtökig), ez esetben 5 % kedvezményt biztosítunk a végszámla összegéből.


A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín illik, mi ebben tudunk Önöknek segítséget nyújtani. Szállodánk örömmel biztosít helyszínt esküvők, eljegyzések, családi rendezvények számára. Tartsa esküvőjét gyönyörű, stílusosan kialakított 4*-os wellness szállodánkban.Álmodják meg az esküvő minden részletét, és mi megvalósítjuk azt

Csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó a fotós, a vőfély vagy a zenekar kiválasztásában. Legyen bármilyen kívánságuk, azt a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel valósítjuk megIngyenesen biztosítunk:

- helyszín

- hófehér asztalterítők, szettek

- hófehér székszoknyák masnival

- polgári szertartás helyszíne

- segítségnyújtás a virágos, cukrászda, zenekar, dekoratőr, vőfély stb. kiválasztásában

- parkolás

- az ifjú pár részére az esküvő éjszakájára szállásA siófoki CE Plaza Hotel**** nagy szeretettel várja vendégeit a belvárosban, de mégis csendes, zöldövezeti környezetben, könnyű sétára a Balaton parttól, a megújult Fő tértől, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől.A felejthetetlen esküvő lebonyolításához szállodánk 6 különböző méretű és alakú teremmel rendelkezik, melyek egyaránt alkalmasak kisebb vagy nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására 16-tól 180 főig.Klimatizált termeink minden igényt kielégítő technikával felszereltek, klimatizáltak.

Rendelkezésre állnak kör és éttermi asztalok, kényelmes székek.

Terembérleti díj előzetes egyeztetés alapján, létszám függvényében kerül megállapításra.

Szállás, ellátás és terem együttes foglalása esetén terembérleti díjat nem számolunk fel.Különböző típusú és tartalmú menüajánlatokat kínálunk, de séfünk természetesen minden igényüket teljesíti.

Ételallergiával küzdő Vendégek részére előzetes egyeztetés alapján, speciális étkezést biztosítunk.

Szervírozás: tányérszerviz, tálas vagy svédasztalos.


Vendégváró falatok 800 Ft / fő-től: sajtkoktél, Tapas válogatás - házi ajvár, padlizsánkrém, sajt paté -pirítóssal, rukkola házi sonkába göngyölve, mini szendvicsek.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!