Dunai Csónakház Rendezvényterem


1203 Budapest, Vízisport utca 12-18
+36 1 799 5550
http://dunaicsonakhaz.hu/Dunai Csónakház Rendezvényterem

Dunai CsónakHáz: Vadregényes romantika a Duna partján

2018 június 1-jén megnyitotta kapuit a Budapest Party Service különleges új esküvő- és rendezvényhelyszíne Pesterzsébeten, közvetlenül a Duna-parton.

A FŐVÁROS KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL, ZAJÁTÓL MÉGIS ELZÁRTAN

Az egykori Hullám Csónakházak Budapest központjától alig negyedórára, Pesterzsébeten, a Duna csendes mellékága mentén, mintegy három hektáros területen helyezkednek el. A Dunai CsónakHáz a Gubacsi-híd felől érkezve a harmadik épület a sorban.

MONDJÁTOK KI AZ IGEN-T A DUNA-PARTI NAPLEMENTÉBEN!

MONDJATOK IGEN-T A DUNAI CSÓNAKHÁZRA!

Az épületet szegélyező Duna ezen szakasza holtágakkal teli, és a zsilipes szabályozásnak köszönhetően közel állandó vízállású. A csillogó víztükör, a lélegzetelállító és védett természeti zöld környezet páratlan látványt nyújt az ide érkező látogatók számára... Mondhatni: Szerelem első látásra!

ROMANTIKUS KÖRNYEZET KÖNNYED ELEGANCIÁVAL

A csónakházról mindannyiunknak egy vízparti, rusztikus, romantikus, faszerkezetű épület jut először eszünkbe. Nincs ez másképp a Dunai CsónakHázzal sem, leszámítva, hogy rusztikusságát megtartva a lehető legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik.
A beépített hangtechnika garantálja, hogy az örömapa megható szavai és a vőfély minden szellemes megjegyzése jól hallható legyen. Az automatikus klímarendszernek köszönhetően pedig mindig kellemes lesz a hőmérséklet a lagzi táncos részében is. Amellett, hogy a CsónakHáz egyszerűen megközelíthető, ízlésetek szerint dekorálható, de önmagában is csodás helyszín!
Esküvői vacsorátokat kényelmesen elfogyaszthatjátok nálunk a 100-120 fős násznéppel.
Ráadásul nem kell aggódnotok vendégeitek parkolása miatt sem, hiszen tágas hely áll a rendelkezésükre.

A gyönyörű berendezés, a hangulatvilágítás, az elegáns bútorok, a dunai szellő és a mesés naplemente biztosan különleges atmoszférát varázsolnak számotokra életetek legszebb napján!

A Dunai CsónakHáz üzemeltetője és kizárólagos catering-szolgáltatója a Budapest Party Service.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!