Festetics Palota


1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3
+36 1 266 3101
https://festeticspalota.hu/Festetics Palota

A Festetics Palota célja, hogy építtető-névadója előtt tisztelegve a főváros egyik közismert és közkedvelt intézményévé váljon, igazi „közkinccsé” tegye az épület csodálatos építészeti értékeit és egyúttal közvetítse az egykori magyar arisztokrácia, és a német kultúra legnemesebb szellemi hagyományait is. Az épület Budapest volt mágnás-negyedében található, amely városrész többek közt olyan patinás épületeknek illetve intézménynek ad helyet, mint a Nemzeti Múzeum, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, vagy az Olasz Kulturális Intézet.

Esküvői helyszínként különleges díszítésű termekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal szeretnének hozzájárulni a palota falai között megtartott esküvők emelkedett hangulatához, hogy mindazoknak, akik itt ünneplik meg a Nagy Napot, valóban különleges, egyedi élményben lehessen részük. A palota kiváló esküvőhelyszín,amennyiben az ifjú pár a romantikus, klasszikus szépségű, finom eleganciájú termet keresi.

A történeti termek egyenként és összenyitva egyaránt igénybe vehetők (a Tükörterem a palota adottságaiból adódóan csak a Márványteremmel együtt vehető bérbe).

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!