Füvészkert Budapest


1083 Budapest, Illés utca 25
+36 20 933 3880
http://parteam.hu/helyszineinkFüvészkert Budapest

A Füvészkert Magyarország első botanikus kertje, mely Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban az Illés utca 25. alatt működik, Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című regényének egyik fő helyszíne.
Látogatását megkönnyíti központi elhelyezkedése, hiszen jól megközelíthető a 3-as metró Klinikák állomástól, a 9-es autóbusszal, a 83-as trolibusszal a Kálvária tértől, valamint gépkocsival (parkolással a Korányi Sándor és Illés utcában).
A kert népszerűsítéséhez jelentős mértékben hozzájárult, hogy A Pál utcai fiúkban a botanikus kert öreg pálmaháza nyújtott búvóhelyet Nemecsek Ernő és barátai számára. A 2008 óta hivatalos névként szolgáló „Füvészkert” elnevezés a regénynek köszönhetően került a köztudatba.
Varázslatos, ősfás botanikus kert a város közepén, fantasztikus helyszín egy örök életre szóló eseményhez, mint az esküvő. Az Ázsia kert, a kis tavacskával egy szabadtéri esküvői ceremónia ideális díszlete. Az idilli környezetben felállított sátorban 120 főig terjedő vendégsereg számára megfizethetően, felejthetetlen esküvői ünnepet varázsolunk.
A sátor nyitott oldalain a botanikus kert buja és egzotikus növényzetére, csodálatos virágaira esik a tekintet, védett helyen, de mégis „a természet lágy ölén” van ennél romantikusabb?
A vacsora, melynek részleteit gondos megbeszélés alapozza meg, alkalmazkodhat a környezethez: frissen, grillen készült ételek és konyhánk specialitásai büféasztalon, vagy felszolgálva (vagy a kettő kombinálásával) kerülhetnek a vendégek elé. . Mi szem-szájnak ingere!
Virágillatos nyári este, romantika, életre szóló megismételhetetlen alkalom – Füvészkert!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!