Fűzfa Hotel és Pihenőpark


3388 Poroszló, Kossuth Lajos út 81
+36 30 239 7075
http://www.fuzfapihenopark.hu/Fűzfa Hotel és Pihenőpark

Életünk egyik legfontosabb döntése, amikor megtaláljuk a párunkat, lelkitársunkat és összekötjük az életünket. Ezen az ünnepi alkalmon velünk van a családunk, barátaink a násznép. Ennek a napnak egyszerűen tökéletesnek kell lennie. Bízza ránk a szervezést, hogy a Nagy Nap igazán ünnepi és feledhetetlen legyen!

A Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark évente számos esküvőnek és lagzinak ad otthont. A vezetőség és a személyzet komoly tapasztalattal rendelkezik az esküvők illetve lagzik szervezésében és azok proffeszionális lebonyolításában.

A Fűzfa Hotel különleges és közkedvelt lehetőséget biztosít a polgári szertartásnak, ez pedig a tóparti esküvő. A jegyes pár hajóval érkezik, majd a Tisza-tó partján fogadnak egymásnak örök szerelmet és hűséget. Ennek a pillatnak rendkívüli hangulata van, csodás képek készíthetők.

A boldogító igen elhangzása után, ideje hogy együtt mulasson a Násznép! Külön erre a célra kialakított épület áll a Vendégek rendelkezésére, saját konyhával és személyzettel. Ezáltal gondoskodunk arról, hogy legfinomabb ételeink frissen és bőségesen álljanak rendelkezésre!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!