Gál Tibor Fúzió


3300 Eger, Csiky Sándor utca 10
+36 20 852 5002
http://galtibor.hu/Gál Tibor Fúzió

CSENDES ,ELEGÁNS, EGYEDI ÉS EGYBEN VAGÁNY ESKÜVŐI HELYSZÍNT KERESTEK? A FÚZIÓ CSAPATA SEGÍT, HOGY A NAGY NAP IGAZÁN FELEJTHETETLEN LEGYEN!

Mi akkor vagyunk igazán találó helyszín számotokra, ha elegáns, de szolid kis boutique esküvőre vágytok. Ahol egy igazán vagány környezetben tudjátok megünnepelni közös életetek első legszebb napját! :) Akkor vagyunk jók számotokra, ha ezen a napon szeretnétek kiváló borokkal és csodás bor-étel párosításokkal ünnepelni. Ha ezt a napot igazán magatoknak szeretnétek. Ha szeretitek a természetességet és a családiasságot.
Nem, mi nem tökéletes esküvőket szeretnénk szervezni, hanem olyat, ami után bejöttök hozzánk egy kicsit kócosan, kézen fogva és egy csésze kiváló kávé mellett megbeszéljük az esküvő legszebb momentumait. Egy olyat, amire visszagondolva egy felhőtlen, önfeledt nap jut eszetekbe.
Egy könnyed, légies ünnepi ebédeket, vacsorákat ajánlunk Nektek, mely után még évekkel később is egy-egy illatról, fűszerről, eszetekbe jut az a bizonyos csodás este.
Nem. Nálunk nem divat kirúgni a ház falát, nem divat nagyon berúgni a nagy napon. Sajnos nem divat nálunk a cigányzene, az erőltetettség, a fehér kesztyű, a merevség. De divat a természetesség, a családiasság és a szeretetteljesség. Igény szerint játékos pincetúra, a story, jó zene, és elképesztő gasztro élmény! Ezek vagyunk mi!

Családias atmoszférára

Különleges, egyedülálló pince-hangulat
Nagyon vagány és elegáns LOFT környezet
Világbajnok étel-bor párosítás
Legjobb esküvői ebédek, vacsorák
Legmegfelelőbb helyszín kis társaságok részére
Fiatal, szakértő, rugalmas csapat
Partnerereink ajánlása Egerben: Virágostól kezdve a legjobb eskető papokig;)
Ez a nap a legfontosabb nap az életetekben, ezért egész stábunkkal arra törekszünk, hogy csak Rólatok szóljon, olyan legyen, amilyennek még álmodni se mertétek volna!Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődéseteket, és hamarosan személyesen is találkozunk. Amennyiben a Fúzióra is kimondjátok a boldogító IGENT, biztosítunk róla Benneteket, hogy az esküvőtök jó kezekbe került!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!