Györgyey Kastély Étterem és Panzió


2767 Tápiógyörgye, Mihály út 2
+36 53 583 546Györgyey Kastély Étterem és Panzió

A Györgyey Kastély Étterem és Panzió, Budapesttől 80 km-re, a Pest megyei Tápiógyörgyén található, a Györgyey Kastéllyal szemben. A kastély tulajdonosainak életét bemutató fotók valamint a Tápió-vidékre jellemző ételek történelmi utazásra hívják Önöket.

Tápiógyörgye nyerte a Magyarországi Falumegújítási Díjat 2005-ben, és 2006-ban Magyarországot képviselve az Európai Falumegújítási versenyen 2. kategóriás díjat vehetett át. 2007-ben választották a legvirágosabb magyar falunak, 2008-ban az ENTENT FLORAL európai környezetszépítési versenyen ezüst érmet vehettünk át. Évente több mint 30 ezer virág díszíti az utcákat, esténként díszvilágításban gyönyörködhet a falu központjában, ahol panziónkat is megtalálja.

2010-ben több szobával, gyermek játszótérrel bővítettük a panziót és egy MINI Wellness részleget is kialakítottunk, masszázzsal, szaunával és jakuzzival!

Vállaljuk lakodalmak lebonyolítását.

Ízlésének megfelelően, biztosítjuk a berendezést, a széknyoknyát, a terítőket, az edényeket, evőeszközöket. Elkészítjük az állófogadást, a teljes vacsorát. Figyelembe vesszük igényeit, és szolid árajánlatot adunk. Meg lesz velünk elégedve.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!