Hadtörténeti Múzeum a Budai Várban


1014 Budapest, Kapisztrán tér 2-4.
+36 1 325 1600
http://www.militaria.hu/rendezveny-helyszinekHadtörténeti Múzeum a Budai Várban

Budapest legreprezentatívabb helyszínén, a Budai Várban található a magyar kulturális élet egyik leglátogatottabb helyszíne a Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Jellegzetesen klasszicista épülete a Várnegyed művészeti emléke. Márványterme és Díszudvara közkedvelt esküvői helyszín. A nyári időszakban a Díszudvaron koncerteket tartanak, de hűs termei akár üzleti rendezvények lebonyolítására is alkalmasak.

Bérelhető termek

Márványterem
A Márványterem (302 m2) a földszinten található, gyönyörű környezet fogadja az ifjú házasokat és vendégeiket. Oszlopos elrendezése, márvány borítása, kellemes színei kiváló helyszínt biztosítanak az esküvők lebonyolítására. A terem közepén óriási kétszárnyú üvegezett faajtó nyílik a macskakövezett Díszudvarra. A Márványterem elhelyezkedésének köszönhetően kellemes környezetet biztosít a legforróbb nyári napokon is.

Díszudvar
Az épületegyüttes egy négyzetes alakú udvart fog közre, melynek oldalhosszai 55-60 méter között váltakoznak. Az épület díszudvarán szoborpark található, kellemes, természetközeli hangulata miatt ideális helyszín lehet esküvői koccintás, polgári szertartás megtartására.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!