Hermina Terasz Cafe & Grill


1146 Budapest, Hermina út 17
+36 20 414 5050
http://herminaterasz.hu/Hermina Terasz Cafe & Grill

6 méter magasan elhelyezkedő grill teraszunkról páratlan kilátás nyílik a gyönyörű zöldövezetes Városligetre, mely látvány rendezvényeknek, esküvőknek is kitűnő hátteret biztosít. A látvány, a romantikus hangulat, a lakóövezetmentes környezet- mely miatt zajkorlátozás sincs, az exkluzivitás és a szeparált terek megléte miatt esküvői helyszínként is örömmel ajánljuk a Hermina Terasz Café&Grill-t.

Rendezvényekre, esküvőkre séfünk igény szerint állít össze és ajánl ételsorokat, a megrendelő kéréseinek megfelelően személyre szabott ajánlattal készülünk, mind az épületben megtartott rendezvények, mind kitelepülések esetében. Természetesen segítünk kiválasztani az ételekhez illő italokat, borokat is. Szeretettel várjuk a kedves házasulandó párt, hogy esküvőjük napja felejthetetlen élmény legyen számukra.
Kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén, állunk szíves rendelkezésére.

Elegáns, egyedi környezetben, profi csapattal várjuk kedves vendégeinket grill teraszunkon, konferenciatermünkben, kávézónkban és hamarosan nyíló éttermünkben is. Filozófiánk legfőbb vezérgondolata nem újdonság, de mi komolyan vesszük: élményt adni a hozzánk érkezőknek, méltányos árakkal.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!