Hotel Historia Malomkert


8200 Veszprém, Fenyves utca 15
+36 88 579 230
https://www.hotelmalomkert.hu/Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja azokat, akik életük legszebb napjára készülnek. Számunkra fontos, hogy minden nálunk rendezett esküvő az ifjú pár életének legemlékezetesebb napjává váljon, és vendégeiket is elbűvöljük a festői környezet, ízletes ételek és figyelmes kiszolgálás által.
Az esküvő lebonyolítására 2 helyszínen van lehetőség: szabadtéren a Historia Kert Kávéház és Borbárban, ahol sátorbérléssel 150 főt tudunk leültetni, vagy a Hotel Historia Malomkert rendezvénytermében, mely 80 fő befogadására alkalmas körasztalos, táblaasztalos vagy "U" alakos ültetéssel.
Lehetőség van svédasztalos és tányérszervizes menüajánlatok, illetve italcsomagok összeállítására rendezvényszervezőnkkel történt előzetes egeztetés alapján az ifjú pár és vendégeik egyéni igényeinek figyelembe vételével.
Az ifjú párnak grátisz szállást biztosítunk egy éjszakára az esküvőt megelőző készülődéshez, és a nászéjszakára bármely különlegesen berendezett szobában. A meghívott vendégek részére további 10 szoba áll rendelkezésre.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!