Hotel Kitty


3519 Miskolctapolca, Pazár István sétány 1.
+36 46 508 042
https://www.hotelkitty.hu/Hotel Kitty

Szállodánk építése 2006 tavaszán kezdődött. A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, vendégeink, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. Fontosnak
tartottuk, hogy az épület illeszkedjen a szép környezethez, ezért klasszikus, barátságos építészeti
kialakítást alkalmaztunk a legmodernebb technológiai háttérrel. Az így kialakított szállodaépületünk időtálló, barátságos és főként otthonos formáját, számos elismerés nyugtázza nap, mint nap.
Alapvető szempont volt, a természetes anyagok megjelenítése, mind a belső mind a külső kialakításában. Így döntöttünk többek között a természetes JURA kőből készült külső burkolat mellett, amely megjelenik a recepción, étteremben illetve a konferencia teremben is.

A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lakosztályok, melyek várhatóan legmagasabb igényű vendégeinknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettünk a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatunk, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett
ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégeink rendelkezésre.

Úgy gondoljuk, feltételeink adottak arra, hogy akár hosszabb időt kellemesen eltöltsenek a Hotel Kittyben. Egyet ígérhetünk, mi azon dolgozunk majd, hogy páratlan odafigyeléssel elősegítsük az Önök pihenését, időtöltését!

Szolgáltatásaink
- Légkondicionálás
- Ingyenes internet (Wifi)
- Saját parkoló
- Akadálymentesítés
- Saját étterem
- Bár
- Masszázs
- Jacuzzi
- Infraszauna
- Finnszauna

Rendezvények

A szálloda 100 fős étterme tökéletesen alkalmas családi rendezvények, party-k, céges ebédek-vacsorák, lakodalmak és egyéb rendezvények lebonyolítására. Az étterem a helyi magyar konyha és nemzetközi íz-világ legjavát kínálja vendégeinek, kiegészítve a magyarországi borvidékek jellegzetes és különleges boraival.
Éttermünk egyaránt nyitva áll a szálloda vendégei részére, valamint a miskolci,
miskolctapolcai, és Miskolc környéki lakosok részére, akik ebédjüket, vacsorájukat kívánják kellemes környezetben elfogyasztani.

Szívesen fogadjuk a szomszédos Barlangfürdő vendégeit is, akik a környék legfinomabb ételeit kóstolhatják meg udvarias és gyors kiszolgálással!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!