Figyelem!


Ez a helyszín még nem lett aktiválva vagy nem publikus, ezért nem jelenik meg a listában, és egyéb (külsős) látogatók a link tudatában sem tekinthetik meg!

Hunguest Hotel Palota


Lillafüred, Erzsébet sétány 1
+36 46 331 411
http://www.hotelpalota.huHunguest Hotel Palota

A lillafüredi Hámori-tó partján, festői környezetben van egy kastély, ahol a romantikus álmok valóra válnak. Ahol mosollyal terítik az asztalt, és kedvességgel fűszerezik az ételeket.

A fővárostól 2 órányi távolságra található Hunguest Hotel Palota****Superior lenyűgöző belső tereivel, romantikus kertjével, tóra néző teraszával, fenséges ételeivel, széles italválasztékával és a barátságos kiszolgálással ideális esküvőhelyszín a különlegesség környezetre vágyó pároknak.

A játszótérrel rendelkező kert idős fái élő díszletet szolgáltatnak a polgári szertartásokhoz, míg a bensőséges, családias hangulatról a vízesés moraja, a festői panoráma, a kandallóban ropogó tűz, a rusztikus fabútorok, és a festett színes ólomablakok gondoskodnak.

Szállodánkban több helyen is lehetőség van az esküvő lebonyolítására:

Mátyás éttermünket 60, Hunyadi éttermünket 60-tól 120 főig ajánljuk, a kisebb, szűkkörű rendezvényekhez a Nagy Lajos terem a megfelelő választás.

A welcome drinkre a szállodánk teraszain kerülhet sor, valamennyi vendég számára.

Ha a Hunyadi étteremben lesz az esküvő, a rendezvényt szobafoglalással együtt tudjuk biztosítani.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!