Ínyenc Kert Étterem


1037 Budapest, Vörösvári út 131
+36 30 476 1316
http://inyenckert.huÍnyenc Kert Étterem

Óbuda szívében várjuk a modern trendekkel kiegészített századfordulós magyar konyha felfedezőit, akik pikáns halételeinkbe is belekóstolhatnak, de azok sem maradnak élmény nélkül, akik csak egy rövid időre tudnak eljönni hozzánk, nekik kiváló minőségű kávéinkat szeretnénk ajánlani. A késői órán érkezők a színes ételsor mellett ízelítőt kaphatnak élő cigányzenés estjeinkből, de még folklórbemutatót is rendezünk.
• Nyáron, jó idő esetén programjainkat a kertben felállított színpadon rendezzük meg, a jazz kedvelőknek pedig tematikus esteket is szervezünk.
• Éttermünk kutyabarát, így nyugodt szívvel hozza el házi kedvencét is.
• Rendezvényeink: Különtermeink sokszínűsége és árnyas kertünk kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására. Remek helyszín esküvők, keresztelők, baráti összejövetelek, bankettek illetve céges rendezvények megrendezésére egyaránt, akár 150 főig.
• Esküvő az Ínyenckert étteremben: Az Ínyenckert Étterem elegáns termei és a platánfákkal díszített kertje kiváló esküvői helyszín akár kisebb, akár nagyobb (100-120 fős) násznéppel ünnepelnének.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!