Jardinette Kertvendéglő


1112 Budapest, Németvölgyi út 136
+36 70 947 9966
http://www.jardinette.hu/Jardinette Kertvendéglő

Ha Budán jársz, érdemes betérned a Jardinette-be. Kortyolj el egy csészével finom házi pörkölésű kávénkból, igyál egy hűsítő fröccsöt, ha pedig igazi gasztronómiai élményre vágysz, kóstold meg séfünk különlegességeit!

Elegáns kőépület, borospince, télikert és gyönyörű, gesztenyefás kertecske… Ha idilli helyszínt kerestek esküvőtökhöz, a Jardinette minden évszakban megfelelő választás. Nyáron a gyönyörű kertet élvezhetitek, ha pedig a hidegebb hónapokban jönnétek hozzánk, hatalmas, üvegfalú télikertünk is lenyűgöző díszlettel szolgál esküvőtökhöz.
Séfünk az igényeiteknek megfelelően állítja össze a menüsort ínycsiklandó ételekkel, és persze különleges koktélok és borok várnak rátok. Kőépületünk kitűnő helyszínt ad a lagzihoz, ahol kényelmesen tudtok táncolni és mulatni.

Éttermünk 120 főig ideális esküvői helyszín Budapest szívében.
Ha szeretnétek, a szervezésben is segítünk, a díszítéstől kezdve a zenekar kiválasztásán át az ülésrend kialakításáig. Profi személyzetünk pedig nem ismer lehetetlent, mindannyian azon vagyunk, hogy fantasztikusan érezzétek magatokat a nagy napon.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!