Kerekerdő Turisztikai Központ


4552 Napkor, Kállói u.
+36 30 423 0601
http://kerekerdokozpont.huKerekerdő Turisztikai Központ

Ahol többet kap, mint gondolná…A Napkoron található Kerekerdő Turisztikai Központ (Rendezvényház, Harangodi Erdészeti Erdei Iskola, Kézművesház) a legjobb választás azoknak, akik csendre, nyugalomra és meghittségre vágynak; szeretik a házias ételeket és teljes körű szolgáltatásnyújtást igényelnek.

A Rendezvényház méltó helyszín egy álomszép esküvőhöz, ahol harmóniában a természettel, akár 350 vendég is osztozhat a Nagy Nap örömein az Ifjú Párral, és lehet tanúja a „Fogadalmi-dombon” elhangzott IGEN-nek.

Az Ifjú Párnak csak a boldogságra legyen gondja, a többi a mi dolgunk…

Ezen mottónknak megfelelően alakítottuk ki csomagajánlatainkat, amely a legószerűen összerakható menüsoron, a terembérleti díjon, a terítési költségeken, minőségi szervizkészleten, a teljes szerviz-személyzet díján felül teljes körű dekorációt (textilek, kb. 50-féle színválaszték, fénytechnika, dekorációs kellékek, gyertyák, damaszt hatású szalvéták széles választéka, papír- és virágdekoráció, stb.) is tartalmaz.

Ifjú Párjaink italajánlatunkban választhatnak a kedvezményes árú, fogyasztáson alapuló vagy a korlátlan italcsomagjaink (koktélbárral vagy anélkül) között, továbbá igényelhetnek pl. csokoládé szökőkutat, gyümölcsasztalt, vagy a már említett koktélbárt.

A vendéglátásban szerzett 20 éves tapasztalatunk, a Napkelte Panziónk neve a garancia, hogy az ételekre senkinek nem lesz panasza.A Vendégek elszállásolása sem lehet probléma: a Napkelte Panzió és az Erdei Iskola szobái a násznép rendelkezésére állnak. 2018-ra tovább kívánjuk bővíteni szálláskapacitásunkat.Nálunk nincsenek rejtett költségek és plusz díjak, a napkori Kerekerdő valóban az a hely: Ahol többet kap, mint gondolná...

Ha egy Önnek fontos alkalmat, pillanatot emlékezetessé kíván tenni,

a vendéglátás gondját nyugodtan bízza ránk!

Várjuk szeretettel!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!