Kishantosi Kúria


2434 Hantos, Kishantos telep
+36 30 514 5274
http://www.kishantos.huKishantosi Kúria

A kishantosi kastély ekletikus stílusú épületét a Fiáth család építtette a XIX. század elején, a kúriát körülölelő 1 hektáros parkot is akkoriban telepítették.Az épület és a gyönyörű park egy igazán kellemes, nyugodt, különleges és nem utolsó sorban privát helyszínt biztosít az ifjú pár és a násznép részére. Szállást és ellátást is tudunk biztosítani. Hagyományos és egyedi esküvők megvalósításában is partnerek vagyunk.Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-ben az egyik nálunk tartott esküvőt választotta a Glamour magazin az év esküvőjének:

http://www.glamouronline.hu/geletstilus/az-ev-legszebb-es-legkulonlegesebb-eskuvoje-16794

A helyszínről:

A kishantosi Kastély Fejér megyében, Székesfehérvár és Dunaújváros között található.

A terület otthont ad a Kishantosi Vidékfejlesztési Központnak, melynek elsődleges célja a vidékfejlesztés, a demokrácia és az ökológiai (vegyszermentes, fenntartható) gazdálkodás oktatása, bemutatása. A központ sok szempontból rendhagyó intézmény, mert valódi, alulról jövő civil kezdeményezés alapján a helyi közösségben gyökerezik.Esküvők:

Kishantos az elmúlt 2 év fejlesztéseinek eredményeként ideális helyszínt, igény szerint teljes ellátást kínál többek között esküvőkhöz is. Kültéri vagy beltéri helyszínt is tudunk biztosítani a kastély nagytermében vagy a gyönyörű parkban, melynek közepét egy 250 éves tölgyfa díszíti. Igény esetén sátor is elhelyezhető a parkban.

A környezet ideális az esküvői fotók elkészítéséhez is: a kastély, a park és a közeli tó idilli hátteret biztosít.Szállás:

A kastély és/vagy a Lepke vendégház felújított szobáiban tudunk szállást biztosítani a vendégeknek. A nyári hónapokban JURTÁKAT is felállítunk, így a bátrabb vendégek akár ezt a szállásformát is kipróbálhatják.További helyszínek:

Belső közösségi tér a Lepke vendégházban vagy kültéren a nádtetős szaletliben. Szabadidős terem a Lepke vendégházban ping-pong asztallal és játékokkal. Focipálya a park egyik szegletében. Kerti konyha szabadtéri sütéshez, főzéshez, különálló egységben kemence, bográcsozó és grillező hely. Pihenőpark padokkal, szökőkúttal és játszó lombház a gyerekek örömére.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!