Mokos Pincészet - Villányi Borvidék


7771 Palkonya, Hegyalja utca 1
+36 70 425 0334
http://www.mokos.huMokos Pincészet - Villányi Borvidék

Pincészetünk és családi birtokunk a Villányi borvidék kis ékszerdobozában, Palkonyán található, magával ragadó romantikus esküvői helyszín. Töltsétek közös életetek legszebb napját varázslatos környezetben és engedjétek meg, hogy felkészült stábunk gondoskodjon arról, hogy a Nagy Napotok valódi életre szóló emlék legyen! Nektek nincs egyéb teendőtök, mint átélni és élvezni az esküvő minden egyes percét!

| Exkluzív Helyszín és magával ragadó környezet |
*Impozáns Rendezvényterem*
Nem szeretnétek lehagyni senkit a vendéglistáról? Akkor elegáns, akár 180 főt befogadó színház- és rendezvénytermünk a tökéletes választás számotokra! Professzionális technikai háttérrel és hangulatos fényjátékkal tesszük emléke-zetessé esküvőtök napját.

*Panoráma Borterasz*
Pincészetünk csodálatos Borteraszáról pazar kilátás nyílik Palkonyára, a különleges piros kupolás körtemplomra és a lenyűgöző műemléki pincesorra. Mondjátok ki festői háttér előtt a boldogító igent és nyűgözzétek le vendégeiteket a szemet gyönyörködtető panorámával!

*Káprázatos Környezet*
Birtokunk, és Palkonya egy-aránt, rendkívüli miliővel bír; a hegyoldal lankáin végigfutó szőlősorok, az autentikus pincesor, a káprázatos tópart mind garantálják a romantikus hangulatot és a lélegzetelállító esküvői fotókat!

*Mesés Dekoráció - bámulatos összhatás*
Ti megálmodjátok, Mi megvalósítjuk!
Modern, extravagáns, klasszikus vagy vintage? Alakítsátok stílusotokhoz megfelelően a dekorációt és ejtsétek ámulatba vendégeiteket! Dekoros csapatunk rendelkezésetekre áll bármilyen elképzelést is szeretnétek megvalósítani.

*EsCuvée Bor Öntés és Egyedi Köszönetajándék*
Varázsoljátok egyedivé az esküvői szertartásotokat különleges EsCuvée borral! Készítsétek el közösen kedvenc Mokos boraitok házasítását és ajándékozzátok vendégeiteknek mini palackokban, a saját dekorációtokhoz illő egyedi címkével ellátva.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!