Figyelem!


Ez a helyszín még nem lett aktiválva vagy nem publikus, ezért nem jelenik meg a listában, és egyéb (külsős) látogatók a link tudatában sem tekinthetik meg!

Óbudai Rendezvényház


1036 Budapest, Hajógyári-sziget 27796/32
+36 20 973 1082
http://www.obudairendezvenyhaz.huÓbudai Rendezvényház

Az Óbudai Rendezvényház a Hajógyári-szigeten helyezkedik el, ahol egy 40-50 éves platánfákkal tarkított, gondozott, 3 hektáros park gondoskodik a nyugodt, diszkrét és ünnepélyes helyszínről.

A Rendezvényházban két légkondicionált terem várja a vendégeket, aminek mind 300 m²-es Nagytereme, mind pedig 100 m²-es Kisterme alkalmas a polgári szertartás és az esküvői vacsora megrendezéséhez.A nagyterem vezérelhető, interaktív LED hangulatvilágítása egyedi színvilág kialakítását teszi lehetővé, s a fénydekoráció az esti buli alkalmával hangvezérelhető. Emellett a svédasztal és bárpult kialakítása, megvilágítása teszi még különlegesebbé a terem hangulatát.Jó idő esetén a Rendezvényház önálló ősfás parkrésze meghitt miliőt teremt az esküvői szertartáshoz.

Különleges szertartás ajánlatunk esetén az ifjú pár a Bambusz Bár kerti tavának kis szigetére a Szerelmesek hídján át érkezik. A násznép a rózsaszirmokkal hintett bevonuló út mellett foglal helyet, a széksorok végén virágcsokrokkal feldíszített kovácsoltvas állványokat helyezünk el.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!