Panoráma Birtok


9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4
+36 70 258 4426
http://panoramabirtok.hu/Panoráma Birtok

Esküvő a domboldalon!A madárcsicsergős erdő közepén, közel 1 hektáros területen elhelyezkedő épületegyüttest hatalmas park öleli körbe. Anno nem véletlenül kapta a hely a Panoráma elnevezést, hiszen parkjából kitekintve ellátni Győrig, egészen lenyűgöző kilátás tárul a látogatók elé.

A birtok elhelyezkedéséből adódóan kiváló választás lehet azon ifjú párok részére, akik a nyüzsgő városi forgatagon kívül, de mégis elérhető közelségben, természet közeli helyszínen szeretnék megünnepelni életük Nagy Napját.

Az esküvő szervezésének egyik legfontosabb lépése a helyszín kiválasztása. Amikor lakodalom helyszínt választunk, figyelembe kell vennünk a hely adottságait, elhelyezkedését, az étterem befogadó képességét, a helyszíni szálláskapacitást és nem utolsó sorban a szolgáltatás minőségét.

A Panoráma Birtokon a vendégek fogadására két különböző férőhelyi adottságokkal rendelkező terem áll rendelkezésre: a központi épületben 140 főig, a kastélyban található rendezvénytermünkben 80 főig vállaljuk lakodalmak lebonyolítását.

A birtok több pontja is tökéletes lehetőséget ad szabadtéri szertartások megtartására. Csodálatos panorámával rendelkező teraszaink és a kastély előtt található kerti tavunk partján igazi romantikus környezetben van lehetőség égbe kiáltani a boldogító igent.

Az esküvőre érkező vendégek kényelmes elszállásolása érdekében több lehetőség közül is választhatnak a párok. A kastélyban található 4 db, egyenként 45 négyzetméteres teljesen felszerelt apartman tökéletes szállásmegoldást nyújt a kényelem és a romantika szerelmeseinek. Panziónk összkomfortos szobáiban 43 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani. A birokot körülölelő 17 db kisházból álló üdülőfalu 51 fő befogadására képes. Birtokunk egyszerre 112 főnek biztosít szálláslehetőséget.

Közel 10 éve aktív szereplői vagyunk az esküvői szolgáltató piacnak, ebből adódóan összeszokott csapattal, széles körű rendezvényszervezői tapasztalattal tudjuk igazán felejthetetlenné tenni a életed Nagy Napját a Panoráma Birtok tulajdonosaiként.

Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!