Parrag Panzió


3235 Mátraszentlászló, Fenyves u. 1
+36 30 921 1940
http://www.parragpanzio.huParrag Panzió

Álmaitok esküvőjét megszervezzük a csodálatos Mátrában! Vendégházunk Mátraszentlászlón Magyarország legmagasabban fekvő lakott településén 845m-en helyezkedik el. A környezet csodaszép, a levegő kristálytiszta, csend, béke, nyugalom és madárcsicsergés ez jellemző leginkább erre a tájra!

Mindenki a legszebb helyszínt keresi élete Nagy Napjának lebonyolításához! Azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen! A család, a rokonok, a barátok arról beszéljenek az esküvő után még hónapok múlva is, hogy milyen jól érezték magukat és milyen jó volt minden! Ebben szeretnénk Mi segítséget nyújtani, Mi leveszünk a vállatokról minden terhet, a stressz miatt fájjon a Mi fejünk! :) Nektek nincs más dolgotok csak megosztani velünk, hogy mit hogyan képzeltetek el.

Vendégházunk 19 szobás 48 férőhellyel, 2014-ben teljesen felújítottuk és bővítettük.

Nálunk nincs terembérleti díj, nincs plusz felszolgálási díj éjfél-két óra után, addig dolgozunk ameddig bulizni akartok!

Nálunk a szállást, a menüt, a tényleges italfogyasztást kell megfizetni! Ha akarjátok házi készítésű süteményeket készítünk Nektek, ha kéritek megrendeljük és gondoskodunk a menyasszonyi tortáról, a menyasszonyi csokor meglétéről, a ház, a terem feldíszítéséről! Kültéri esketéshez három helyszínt tudunk ajánlani amelyik a legjobban tetszik feldíszítjük Nektek! Vőfély, fotós, videós, zenész ha kell mi megszervezzük helyettetek!

Nektek semmi más dolgotok nem lesz csak, hogy kipihenjétek magatokat wellness részlegünkben szaunánkban és kültéri fedett óriás jakuzzinkban!

Ameddig mi készülünk és díszítjük a mesébe illő kandallós rendezvénytermünket, hogy minden tökéletes legyen addig Ti fogadhatjátok a násznépet, beszélgethettek és jól érezhetitek magatokat a retró termünkben és nem zavartok senkit, mert Tiétek az egész ház, mintha otthon vagy a vidéki rokonoknál lennétek!!!

Hívjatok vagy írjatok, hogy megbeszélhessük a részleteket és a legjobb árajánlatot tudjuk elkészíteni!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!