Radisson Blu Béke Hotel Superior
Radisson Blu Béke Hotel Superior

A 20. század elején épült szálloda, a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest gyönyörű freskókkal, ólomüveg ablakokkal és mozaikokkal díszített épületben helyezkedik el, melyek Haranghy Jenő munkái. Az épület már 1913 óta szállodaként üzemelt, akkor Britannia néven nyitotta meg kapuit. Azóta számos átalakítás és renoválás történt, de az eredeti, klasszikusan elegáns stílusát megőrizte.
• A szálloda 13 rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek összesen 973 m2-en helyezkednek el. A Radisson Blu Béke Hotel egyénileg variálható konferenciatermeket biztosít Budapesten kisebb és nagy rendezvények számára egyaránt. Az igények szerint alakítható és több méretre szabható rendezvénytermek minden igényt kielégítenek. Három termet 19. századi freskók díszítik, melyek egyedivé és elegánssá varázsolják a környezetüket, mindezt a legmodernebb konferenciatechnikával párosítva.
• FONTOSABB PARAMÉTEREK: – 13 rendezvényterem, összesen 973 négyzetméteren – Videokonferencia lehetőség – A legmodernebb audiovizuális eszközök – Ingyenes internet (WiFi) használat a konferencia vendégek számára – Business Centre szolgáltatás – Egyedi igényekre és ízlésekre szabott menük – Szakképzett rendezvénykoordinátorok és személyzet.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!