Solo Restaurant


9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 33/A
+36 70 884 1216
https://solorestaurant.huSolo Restaurant

Szeretnéd, ha a Nagy Nap emlékezetes, feledhetetlen, tökéletes lenne és szeretnél gyönyörű és boldog lenni, de úgy érzed rengeteg a teendő és a készülődéssel járó izgalmak elveszik az energiád? Felkészült esküvőszervező csapatunk megkönnyíti mind a várva várt Napot, mind az odáig vezető utat, levesszük a terhet a válladról, mert nekünk az a legfontosabb, hogy Ti, az Ifjú pár és a Násznép jól érezzétek magatokat. Álmodj magatoknak egy tökéletes Esküvőt és mi megvalósítjuk.

Ha csendes, meghitt délutáni fogadásra vágysz, a kültéri szertartás helyszínéül szolgáló kis réten, kellemesen búgó lágy zene mellett, fedett pavilon alatt fogyaszthatjátok el mesterszakácsunk által elkészített menüsorotokat.

Ha viszont szeretnéd világgá kürtölni boldogságod és egy igazán nagy bulira vágysz, az Toscana különterem hajnalig a rendelkezésetekre áll, amely kitűnő adottságainak köszönhetően igazán változatosan berendezhető és díszíthető.

Minden esküvő meghatározó eleme a menü sor, legyen szó délutáni fogadásról, vacsoráról, vagy éjféli falatozásról. Mesterszakácsunk gondoskodik róla, hogy minden Ifjú Pár megtalálja az ízléséhez, a násznépéhez tökéletesen passzoló ételsort, hiszen van aki a klasszikus, van aki a modern és van aki az ínyenc ízek kedvelője.

Solo Restaurant, mert nekünk Te vagy az első!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!