Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem


7281 Bonnya, Kossuth Lajos utca 82/a
+36 30 663 5646
http://www.somogykertje.hu/Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem

10 + 1 érv a Vidéki esküvők mellett,
azaz, 10 + 1 érv mellettünk!

Egyre gyakrabban számításba kerülnek ma már a vidéki helyszínek is, amelyek számos olyan előnyt kínálnak, amelyet a főváros és a nagyvárosok megszokott helyszínei nem, vagy csak korlátozott mértékben képesek nyújtani.


1. Nyugodt, csendes környezet
Bizony néha jól esik kiszakadni a nagyvárosi nyüzsgésből akkor is, ha Esküvőről van szó. Nagy sikere lesz, ha kimozdítja a résztvevőket és elhozza őket egy olyan nyugodt környezetbe, ahol felszabadulhatnak a gondolataik és egy rövid időre kikerülhetnek a hétköznapi nyomás alól. Ezáltal gyorsabban és könnyebben átadják magukat a rendezvénynek és befogadóbbakká válnak az esemény célja és mondanivalója iránt.

2. Lenyűgöző táj
Gyönyörű képeket készíthetünk a szabadban, a természet teljesen egészében megmutatja magát.
Színekben pompázó, környezet közeli alkotásokat, legyen szó akár beállított, akár spontán készült képekről, egy biztos, gyönyörű fotókat nézhetnek vissza az évek múlásával is.

3. Ahány évszak, annyi arc
Mint ahogy a természetnél is, ezáltal a vidéki helyszíneknél egyaránt visszatükröződik a fenti mondat. Tavasszal a környezetünk ébredezik, virágaink előbújnak. Nyáron szebbnél szebb színekben pompázik a kerthelységünk, amit az Ősz csak fokozni tud gyönyörű színeivel. Télen pedig a letisztultságát láthatjuk a hó leplei alatt.

5. Egyediség és dekoráció
Üdülőfalunk éttermét Sziklai Ákos építész, valamint Horváth Gyula belsőépítész, fafaragó népi iparművész tervezte. A Makovecz-stílusú étterem különleges fagerendázattal rendelkezik. Esztétikailag hozzá illő fa asztalaink, és kovácsoltvas berakással készült fa székeink alapkövei a helyszínnek. Egyediséget és játékosságot vihetünk a dekorációba a vidéki motívumok felhasználásával. A növényekkel, az ágakkal, a ládákkal, a zsákvászon anyagtól a dunsztosüveg kombinációig nemcsak szép, hanem olcsó és mutatós dekorációt készíthetünk vendégeink számára. Akár Önök is összegyűjthetik az alapanyagokat az esküvő előtt, hogy minél egyedibb és emlékezetesebb legyen a Nagy Napjuk!

6. Minden egy helyen, nyugodt környezetben
Polgári ceremónia a szabadban, egy platánfa árnyékában, melyet gyönyörűen körbe ölel a kőfallal ellátott utacska, ahol meseszép ruhájában vonulhat be a násznép elé…
Nem kell kényelmetlenül éreznie magát, hiszen nagy valószínűséggel nem fog a következő szertartásra váró násznép a templom, vagy az anyakönyvvezető előtt toporogni, így nyugodtan kiélvezheti élete legszebb napjának minden egyes pillanatát!

7. Szállás
Nem kell azon gondolkodnia, hogy utazzon hajnalban haza. A násznép elszállásolásáról mi gondoskodunk. Egyedi szálláshely vagyunk, különlegességünket az adja, hogy házaink egymástól különböző távolságra helyezkednek el.
Épületeink egy része eredeti, igényesen felújított, természetes klímával rendelkező parasztház, ill. parasztházból átalakított kúriaépület, amely megjelenésében a 19. sz. végi nemesi udvarházakat idézi. Nemcsak a házak, a szobák is különböznek. Közös elem a kovácsoltvas- és fabútorzat, valamint a harmonikus színvilág. Egyediségét részben az is adja, hogy házaink között megtalálható helyi védett, illetve országosan védett műemlék is.


8. Különleges ízek
Gasztronómiai kínálatunk alapvetően a klasszikus magyaros ízeket nyújtja vendégeink számára. Konyhánk törekszik a természetes, helyi, alapanyagok használatára. Esküvői menüink változatos, bőséges, kombinálható lehetőségeket kínálnak. A vendégsereg részére a Házi-kemencés langallótól a rétesig, az ínyencebbek kedvéért a gyümölcstáltól a csokoládé szökőkútig, mindenre lehetőséget biztosítunk.

9. Családbarát környezet, kizárólagosság
A már megszokott ünnepi forgatókönyvtől eltérően náluk akár 1,5 napon keresztül is ünnepelhet szeretteivel! Mi azon munkálkodunk, hogy Ön, lakodalma napján kipihent legyen. Örömmel fogadjuk már esküvője előtti napon is, így az előkészületeket zavartalanul töltheti. Ha a létszám engedi, csak Öné és a szeretteié lehet egész Somogy kertje! A nagy nap után megtud pihenni a családjával, s ha úgy tartja kedve, sétálhat, relaxálhat, használhatja szolgáltatásainkat. Próbálja ki finn szaunánkat, pezsgőfürdőzzenek a csillagos ég alatt. Mindezt kedvező feltételek mellett teheti meg nálunk!

10. Gyermekbarát
Üdülőfalunk a zsákfalu végén helyezkedik el, így nem kell attól tartania, hogy a gyerekek forgalomnak lesznek kitéve. A parkolók is elkülönítve találhatóak, a lurkók szabadon játszhatnak a kerthelységben, veszélyek nélkül. Az éttermünk emeletén pedig egy gyereksarok lett kialakítva, mely zavartalan játékukban biztosítja őket.
Ezen kívül szobáinkat fel tudjuk szerelni babaággyal, babakáddal, és természetesen éttermünkben is az Önök részükre bocsájtjuk etetőszékeinket, melyek nagy számban elérhetőek.

+1 Alacsonyabb költségek
Megkülönböztetünk főszezonban tartandó, és főszezonon kívüli árakat. A nagyobb létszám miatt kedvezményesen szállhatnak meg nálunk. Ha az általunk megadott határidőig foglalnak, további kedvezményeket biztosítunk. Ezen kívül italcsomagok, és menüsorok kedveznek még a pár pénztárcájának. Továbbá lehetőségük van próbaétkezést is igénybe venni, helyszínbejárással egybekötve, amikor bemutathatjuk Üdülőfalunkat.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!