Tahy Kastély


2681 Galgagyörk, Rákóczi út 10
+36 20 454 3534
http://tahykastely.huTahy Kastély

Miért a Tahy kastély?


Mert kizárólagosan használhatjátok az egész birtokot: a hátsó hatalmas kertet, táncteret, belső 3 termet, a nagy termet természetesen, konyhát, 2 mosdót (férfi, női külön, mozgás-sérült is van) és persze a színpadot is, ami kintre is nyitható.


Nem kell kocsiba ülni a polgári és templom szertartáshoz. Falusi esküvőként dönthettek a magyar hagyományokhoz hű, utcán vonulás mellett is. Így 5 perc alatt lehettek a gyönyörű, ősfákkal teli Gosztonyi kertnél ahol a polgári ceremóniát szokás megtartani, majd szintén 5 perc sétával elérhető a domboldalon található templom is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész Völgyre.


A Kastély elhelyezésének köszönhetően a délutáni órákban is hűvösben tudjátok fogadni a vendégeket, nem szükséges rögtön a benti termekbe vonulni és ültetést szervezni. Minden eshetőségre lehetőséged van: ha forró nyári napra virradt, akkor több árnyékos helyet tudunk kialakítani, ha esős nap sikerült, akkor pedig zárt, esővédett helyeken tudjuk megtartani a szertartást és vendégfogadást.

Továbbá nyugati fekvése miatt naplementekor külön programot csinálhattok, hiszen pont a bejárati ajtóra és kinti tánctérre vetül ilyenkor a nap fénye.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!