Termál Apartman


4300 Nyírbátor, Fürdő utca-Sárkány utca
+36 30 603 8409
http://termalapartman.euTermál Apartman

Kedves Ifjú pár!Életetekben eljött a pillanat, amikor összekötitek az életeteket és szeretnétek, ha ez a nap emlékezetes lenne a számotokra! Ünnepeljétek szerelmetek napját minőségben kifinomult ízléssel, szívvel és stílussal. Tudjuk, hogy mindez sok szervezést igényel, ezért is szeretnénk hozzájárulni személyzetünk szakmai hozzáértésével, a szervezés pontosságával és csak a részetekre fenntartott nászutas apartman nyugalmával, hogy ez a nap kizárólag a felhőtlen ünneplésről szóljon.


Engedjétek meg, hogy minden álmotokat, gyönyörű emlékekké alkossuk. A Termál Apartman rendezvénytermében elkápráztatjuk vendégeiteket az ételek gyönyörű látványával, ínycsiklandozó ízével és annak tökéletes szervírozásával!

Amennyiben különleges, egyedi, személyre szabott, külső helyszínen tartott ceremóniát szeretnél, akkor nálunk megvalósíthatod álmaidat! A szabadtéri szertartás helyszíne lehet a Termál Apartman parkjában található kerti tó mellett kialakított ceremónia helyszín.

Nyírbátorban egyedüli szolgáltatóként biztosítjuk akár a teljes násznép elhelyezését kedvezményes áron! A vendégek minden kényelemmel felszerelt, igényes, tágas apartmanokban készülhetnek és pihenhetik ki az esküvő fáradalmait.

Tavasz vagy nyár. Nagy vagy kicsi. Délután vagy este. Hagyományos vagy extrém. Bármilyen esküvőt is álmodtál, mi segítünk a megvalósításban, mert tudjuk, hogy ez lesz életed legemlékezetesebb napja.
Amikor az esküvői helyszín kiválasztásakor a Termál Apartman rendezvényterme mellett döntötök, egy álmotok válik valóra azáltal, hogy tökéletesen döntést hoztatok!

Kérdéseitek megválaszolására, részletek egyeztetésére készséggel állunk rendelkezésetekre elérhetőségeinken!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!