Tesla Budapest


1075 Budapest, Kazinczy utca 21./c
+36 30 519 5922Tesla Budapest

A belváros új ütőerén, a Kazinczy utcában került kialakításra az Elektrotechnikai Múzeumban a Tesla Budapest, melynek két szintje kiváló rendezvényhelyszínként szolgál céges rendezvények, konferenciák, gálavacsorák számára.

A klub helyiség 700 fő befogadására képes állófogadás esetén. A klubban 3 különálló pult helyezkedik el, és szinteltolások tagolják több kisebb területre.
Könyöklőkkel, a színpad két oldalán székekkel és kis asztalokkal, valamint a pultok környékén bárszékekkel tudjuk berendezni a termet. Ültetett rendezvényre ezen szint nem alkalmas. A terem természetes fénnyel nem rendelkezik.
Csúcstechnológiás hangrendszerünk mellett a Tesla az italkínálatában is magasabb szintet képvisel. Egyedi koktéljaink a legképzettebb bartenderek kezei között születnek, így máshol nem lehet találkozni velük.

Színházterem:
A 2. emeleten elhelyezkedő, oszlop nélküli Színháztermünk kedvelt helyszíne konferenciáknak, előadásoknak, termékbemutatóknak, díszvacsoráknak, esküvőknek, partnertalálkozóknak és workshopoknak.
A terem egyik végében egy 62,5 m2 nagyságú színpad helyezkedik el, mely igény esetén elbontható. A terem természetes fénnyel rendelkezik, igény esetén sötétíthető. Beépített technikával nem rendelkezik.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!