Tisza Hotel


6720 Szeged, Széchenyi tér 3
+36 62 478 278
http://www.tiszahotel.huTisza Hotel

Szeged főterén a Városháza Házasságkötő termétől pár perc távolságra a XIX. század végi hangulatot idéző Tisza Hotelben egyedülállóan reprezentatív Koncert-, és Tükörtermeinkben vállaljuk lakodalmak, esküvői partyk, leánybúcsúk, legénybúcsúk megrendezését, kihelyezett esküvők megtartását. Elegáns termeink méltó környezetet biztosítanak az esküvői szertartás és a lakodalmi ünnepség lebonyolítására, hogy a Nagy Nap örök emlék maradjon.
A násznép részére kényelmes szállást biztosítunk kényelmes koloniál stílbútorozású és klimatizált lakosztályokban és Superior szobákban, vagy modern bútorozású Classic szobákban. A hotel ajándékaként, a nászéjszakára exkluzív, hidromasszázs káddal felszerelt Nászutas Lakosztályunkat biztosítjuk az Ifjú Pár részére.
Az ünnepi menü összeállításában együttműködő Party Service cégek állnak az Önök rendelkezésére.Élete legfontosabb napját feledhetetlenné teheti, ha esküvőjét a Tisza Hotelben tartja!Győződjön meg személyesen termeink különleges atmoszférájáról, tegyen egy virtuális sétát szállodánkban!

Tekintse meg a Koncertterem 3D-s fotóit vagy a Tükörterem 3D-s fotóit!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!