Tornai Pincészet


8478 Somlójenő, Hrsz.: 1248
+36 70 339 9821
http://www.tornaipince.huTornai Pincészet

Egyedi és különleges helyszín. Nem csak nemzetközileg elismert, kitűnő borok készülnek nálunk: a hegy déli lábánál álló birtokközpont nagyobb rendezvények egyedülálló helyszíne is.
Itt minden megvan, ami egy örökre emlékezetes családi vagy baráti eseményhez vagy egy profin megszervezett sikeres vállalati programhoz, csapatépítéshez kell: elegáns környezet, korszerű technika, kiváló borok és kívánság szerint összeállított ételek.Ráadásként pedig a Somló varázsa és az utánozhatatlan panoráma, ami a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a teremből is élvezhetőek.

A lehetőségeket kiváló minőségű beépített hangosítás, vezeték nélküli mikrofonok és korszerű vetítéstechnika gazdagítja. A helyiségből mobil fallal 20 fős különterem választható le. A csoportok étkezési igényeit korszerűen felszerelt konyha biztosítja. A teremből kilépve a 200 fős borterasz kínál csodálatos panorámát. A vendégek egy pohár borral a kezünkben élvezhetik a 30 négyzetméteres színpadon folyó tánc-, zenei- és irodalmi előadásokat, melyeket mobil hangosítás és fénytechnika támogat. Vinotékánkban a pince összes forgalmazott bora megtalálható, a pincészethez tartozó Somló-múzeumban pedig megismerkedhet a borvidék múltjával és jelenével.

Nálunk a borokkal nem csak a borlapon, hanem a legtöbb ételben is találkozhat! Boréttermünkben a helyi, autentikus borvidéki ízeket ötvözzük pincészetünk legkiválóbb borainak zamatával. A séf, az évszakokhoz igazodva alakítja ki a klasszikus magyar konyhára jellemző házias jellegű ételsorait.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a fogyatékkal élő emberek problémáinak enyhítésére egyre több figyelmet tud fordítani társadalmunk. Büszkék lehetünk arra, hogy a beruházásuk során, a beépített akadálymentes eszközökkel a mozgássérült, siket, nagyothalló, gyengén látó és vak vendégeiknek is zavartalan mozgást és élményt tudunk nyújtani.

SZÁLLÁS: A SÉD PINCE Vendégház a XIX. század végén épült présház és pince felújításából született. A felújított épület megkapta a „Helyi védelem alatt álló építészeti érték” elismerést és ma már kizárólag a vendéglátás célját szolgálja. A Vendégház két szobával rendelkezik, melyekből saját fürdőszobák nyílnak. A szobák pótágyasak, így szobánként 4 személy befogadására alkalmas. A két szobához tartozik egy közös, jól felszerelt konyha.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!