Bazaar Eclectica


1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6
+36 1 320 0020
http://www.bazaareclectica.comBazaar Eclectica

Álomesküvőt szeretnétek, de még nincs meg az ideális helyszín? Nem kell tovább keresnetek, a válasz egyszerű: ez a Bazaar Eclectica!
A főváros budai oldalán található népszerű Várkert Bazár ad otthont ennek a különleges atmoszférájú, egyedi helyszínnek, ami a közelgő Nagy Nap tökéletes helyszíne lesz. A neoreneszánsz épületegyüttes udvarában megbújó modern épület egy igazi ékszerdoboz, ami nemcsak a varázslatos környezettel és panorámával, hanem az olajzöld és földszínekben pompázó belső tereivel is azonnal rabul ejti az ide látogatókat. A harmonikus stíluspárosítások, a szögletes és kerekded formák találkozása, a lelógó dizájner-lámpák, az izlandi zuzmókból készült élő dekorfal, mind-mind a helyszín egyediségéről árulkodnak, ami a textúrák variálásával éri el az eklektikus hatást.
esküvő, budapest party service
A Clark Ádám tér szomszédságában, közvetlenül a Budavári Palota alatt került kialakításra. A hozzá tartozó 400 nm-es tetőterasz nemcsak páratlan kilátást nyújt a Dunára és a pesti Duna-partra, ráadásul még a házasságkötéshez is ideális helyszínként szolgál. Innen az előttünk elhelyezkedő Öntőház udvarra, valamint a panoráma teraszra láthatunk, ami kitűnő helyszín lesz a násznép üdvözlésére is.

Töltsétek közös életetek első napját festői környezetben a Duna mellett, úgy, hogy közben a belvárosról sem kell lemondanotok!
Amennyiben a Bazaar Eclecticát választjátok, 50-120 fővel kényelmesen elfértek a teremben, vagy szervezhettek szabadtéri esküvőt is a tetőteraszon!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó a keresőportálról

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!