Corner Rendezvényterem


1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.
+36 1 799 5550
https://cornerterem.hu/Corner Rendezvényterem

A Rendezvényközpont Budapesten, az üzleti élet központjának számító V. kerületi centrumban található a City Center épületében.
A Corner Rendezvényterem kiváló helyszín esküvők lebonyolítására. A légkondicionált, igényesen felszerelt rendezvényterem igény szerint átalakítható egy kellemes és tágas esküvői helyszínné. 100 fő részére kényelmesen berendezhető és megfelelő méretű tánctér is rendelkezésre áll a vacsora utáni esküvői bulira.

2016 szeptember elsején teljesen felújítva került átadásra a Corner Rendezvényterem. A helyszín klasszikus megjelenést kapott, melyet modern elemekkel is ötvöztünk. Színvilágában a barna és a víz tónusai dominálnak, ugyanezek a színek pedig megjelennek a bútorzatban is. Ezek a színek esküvő szempontjából kifejezetten optimálisak, bármilyen dekorációt álmodtatok meg, harmonikusan kiegészítik egymást. Teljesen egyedi világítástechnikával szereljük fel a termet, hangulatvilágítás és rejtett világítás ötvözete jellemzi az új kialakítást. Elegáns megjelenésével a Belváros egyik gyöngyszemévé válik, tökéletes helyszínt biztosítva életetek Nagy Napjára.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!