Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel
Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel

Álomesküvő Zalában erdei környezetben

Létezik egy hely, ahol életetek legszebb napján minden körülöttetek forog,
ahol elbújhattok édes kettesben a világ zaja elől vagy együtt mulathattok a családdal
ahol álomesküvőtöket mesebeli erdei környezetben megszervezzük Nektek...

Ugye sokszor elképzelted már életed egyik legszebb napját, amikor csodaszép ruhában és gyönyörű környezetben kimondod, hogy „igen”, akarom őt. Akarom, hogy mindennap mellette ébredjek fel, hogy a vállára hajtsam a fejem, ha baj van, hogy legyen kihez hozzábújni esténként, hogy jó érzéssel mondhassam ki: ő a férjem, vagy ő a feleségem...

Bízzátok ránk magatokat és segítünk Nektek mindenben, hogy ez a nap a közös élet szép kezdete legyen. Kéréseteknek és elképzeléseteknek megfelelően, minden apró részletre odafigyelve megszervezzük és lebonyolítjuk meghitt esküvőtöket, nagyszabású lakodalmatokat, hogy ti hátradőlve, mindenféle idegeskedés nélkül élvezhessétek a nagy nap minden egyes percét és az előző hónapokét is! Többéves tapasztalattal és szakértelemmel, teljes körű szervezéssel és tanácsadással megrendezzük Nektek álomesküvőtöket!

Töltsétek életetek legszebb pillanatait egy mesebeli erdei falucskában!

Eljegyzés

Kérd meg szerelmed kezét egy meghitt gálavacsora keretében naplementekor, gyertyafény, pezsgő, ínyenc falatok és andalító dallamok mellett. De elrejtjük Neked az eljegyzési gyűrűt egy házias finomságokkal teli piknik kosárban is, melyet egy erdei kis tisztáson romantikus séta közben értek el. Mindent megszervezünk titokban, elképzelésed szerint!

Házasságkötés

Házasságkötés anyakönyvvezetővel a szálloda kertjében vagy a szabadidőparkban egy kis szigeten. Egyházi esküvőre lehetőség van a falu kápolnájában vagy Rédicsen illetve Lentiben a katolikus templomban.

Házasságkötés után pezsgős koccintás és délutáni koktél parti kerthelyiségünkben. Nászebéd és ültetett ünnepi vacsora, éjféli menü, melyhez a menüsort kéréseteknek megfelelően állítjuk össze. (pl Zalai menüsor: házias tyúkhúsleves, főtt hús mártásokkal, házi rétes, húsos tál, köretek, saláta).

Kiegészítő szolgáltatások: vőfély, zenekar, lovas kocsikázás virággal feldíszített hintóban, dekoráció, fotó- és filmkészítés, fodrász, kozmetikus, virágcsokor, torta és házi sütemények, köszönetajándék a meghívott vendégeknek.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!