Klebelsberg Kultúrkúria


1028 Budapest, Templom u. 2-10.
+36 20 322 7171
http://www.kulturkuria.hu/Klebelsberg Kultúrkúria

Bizony ritka kincsre bukkanhattok, a II. kerületben, hiszen itt található a Klebelsberg Kultúrkúria! A budai hegyek övezte, a hajdani Klebelsberg-birtokhoz tartozó területen álló patinás épület 2005-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Hétköznapokon a kultúrára szomjazó látogatókat várják, de életetek nagy ünnepnapjának is kitűnő, hiszen pazar esküvőhelyszín is!

Klebelsberg Kultúrkúria Budapest Party Service esküvő helyszín

Az intézmény különleges építészeti megoldásait a régi kúriaépület ihlette, mely a felújítást követően megőrizte klasszicista vonásait, s a korábbi Klebelsberg-iskolák egyike is eredeti stílusában áll. A letisztult megjelenés, a kezeletlen, eredeti formában megtartott anyagok, mint a terméskő, a fém, a tégla vagy a beton megjelenésével a kortárs építészet formavilágát tükrözi.

A kúria több rangos eseménynek is otthont adott már, nem is csoda, hisz a meghitt, harmonikus tér különleges atmoszférával rendelkezik. Minden szeglete tökéletes egységben van, olyan, mint egy jól megkomponált zene, vagy festmény.

Klebelsberg Kultúrkúria Budapest Party Service esküvő helyszín

A kertből a főépületet megközelítve elsőként a díszítő elemként alkalmazott jellegzetes oszloprendek tűnnek fel, az épületbe lépve a tágas belső tér látványa fogad.

Igazi jolly joker, hisz a nyári esküvőn nem is találhatnátok szebb zöld környezetet a vendégek üdvözlésére, mint a kúria kertje, a lagzi pedig a hűs, kellemes belső térben folytatódhat.

Klebelsberg Kultúrkúria Budapest Party Service esküvő helyszín

Ha ősszel vagy télen szeretnétek összekötni az életeteket még a jegyes fotózás helyszínének is ideális lesz. Ennél szebbet a kerületben biztosan nem fogtok találni!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!