Mezzo music étterem


1122 Budapest, Maros utca 28
+36 70 416 6856
http://www.mezzo-restaurant.huMezzo music étterem

2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.

A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.

Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.

Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés szeretne lenni, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!