Miszlai Art Kultúrális Központ és Alkotóház


7065 Miszla, Kis utca 168.
+36 30 996 5615
http://miszla-art.hu/Miszlai Art Kultúrális Központ és Alkotóház

Az egykori Nemeskéry birtok és kúria Miszlán található egy gyönyörű zsákfaluban, Tolna megyében, egy festői völgyben. A falu és a völgy varázslatos környezetet nyújt, ahol ez ember teljesen felszabadulva érzi magát. A birtok része egy gyönyörű és egyben hatalmas kert, egy kastély, illetve a hozzá tartozó egykori melléképület, a Gabonás Magtár Panzió. Az épületek eredetileg az 1800-as években épültek az akkori stílusnak megfelelően. A kastély és a panzió egyaránt teljesen, korhűen felújításra került az elmúlt évek során.
A kastély kitűnő helyszínt nyújthat bármilyen rendezvény lebonyolítására, köszönhetően gyönyörű kertjének és nagytermének. Megrendezhető a területen, illetve az épületben konferencia, csapatépítő, tréning, akár esküvő is, ezen kívül bármilyen igény szerinti rendezvény. Mindez úgy lehetséges, hogy a birtokon szálláslehetőség is adott a panziónak köszönhetően. A panzió és a kastély is rendelkezik egy-egy nagyteremmel, amely felszerelt projektorral, vetítővászonnal, székekkel és asztalokkal igény szerinti kialakítással. Ezen kívül mind a két épület konyhával felszerelt.
Csoportok számára rendkívül színes programlehetőségekkel rendelkezünk. A birtok kulturális központként is üzemel így adottak a lehetőségek bármilyen képzőművészeti, kulturális tevékenységre, vagy borkóstolóra, akár disznóvágásra is. Próbálunk vendégeink egyedi igényeinek is megfelelni, így ha bármi kérdése, kérése van, forduljon hozzánk bizalommal!

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!