Száraz-Rudnyánszky Kastély
Száraz-Rudnyánszky Kastély

A magyar késő-barokk építészet kiváló alkotásai közé tartozó nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély. A kastély az egyik legismertebb magyar barokk műemlék, amelyet Száraz Julianna férje, báró Rudnyánszky József építtetett. Amit ma láthatunk, az egy nagyon szép barokk épület, a kastély építéstörténete azonban a régmúltba, egészen a római birodalom koráig vezethető vissza.

A pompás épületben világviszonylatban is egyedülálló bútorkiállítás tekinthető meg, melyet évente több alakalommal is izgalmas programok tesznek még vonzóbbá.A hármas-teraszos kialakítású barokk kerthez számos szobor, kút és kerti építmény tartozott, melyekből még jó pár ma is díszíti a parkot.
Az egyik ilyen szobor a Szerelmes Kentaur, mely örök tanúja lehet a polgári ceremóniának.A Nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Gépkocsik részére hatalmas, ingyenes parkoló áll rendelkezésükre.A kastélyhoz hatalmas park tartozik, amely kiváló lehetőségeket kínál rendezvénysátor építésre.
Vendégfogadás vagy a szertartás utáni gratulációra kiválóan alkalmas a kastély hangulatos belső udvarra, mely azt az intimitást biztosítja, mely nélkülözhetetlen egy meghitt családi ünnepen.Díszvacsora elegáns környezetben
Az ünnepi gálavacsora az emeleten található díszteremben kerül megrendezésre, ahol körasztalokkal 80 fő vendéglátását tudjuk biztosítani.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!