Tenkes Kapitánya Lovastanya - Lókötő Csárda


7800 Siklós, Széchenyi u. 72
+36 30 946 8155
http://www.tenkeslovastanya.huTenkes Kapitánya Lovastanya - Lókötő Csárda

Lókötő Csárda esküvői helyszín
Esküvő, ahogy Önök megálmodták:

Az ember önmagában képtelen arra, hogy maradandóvá tegye az élet szépségeit. Legalább két ember együttes érzése kell ahhoz, hogy a szép szép legyen, s az öröm öröm! /Wass Albert/


Szeretik a magyar hagyományokat és életük egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő Csárdáját!

Tanyasi hangulatú lovas csárdánk tökéletesen megfelel a szabadtéri esküvők lebonyolításához, távol az utca zajától ideális helyszínt biztosít az emlékezetes eseménymegvalósításához. Festői környezetben és végtelen nyugalomban mondhatják ki a boldogító IGEN-t!

A vendégek fogadását előre bekészített üdvözlő ital várja, házi pálinka, pezsgő, valamint limonádé és bodza a gyermekek számára.

Hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival tesszük teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását.

Tartsa nálunk polgári szertartását is szabadtérben. Igazi tanyasi hangulatot kölcsönöz mindenki számára az asztalok és székek helyett lerakott szalma bálák.

Ha segítségre lenne szükségük, keressenek minket bizalommal! Mi örömmel segítünk Önöknek a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt. A meghitt családias esküvőtől kezdve a több 100 fős "hét országra szóló" lakodalomig mindenre megoldást kínálunk!

Válasszanak 3 -féle lakodalmi menü ajánlataink közül, melyek a tulajdonos szájíze szerint készülnek. Ezekhez kemencében sült réteseket is tudunk ajánlani.

Kérésre segítségére leszünk a torta és aprósütemény rendelésében, a díszítés és dekorációban, vőfély, fotós, videós ajánlásában, taxi rendelésben, szálláslehetőségekben, valamint hogy emlékezetes legyen mindenki számára, a tűzijátékban.
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!