Tahi Kúria Kert


2022 Tahitótfalu, Móricz Zsigmond út 10/A.
+36 30 610 5744
http://www.kuriakert.huTahi Kúria Kert

Esküvőjének varázslatos és egyedi helyszíne lehet a Tahi Kúria Kert.A Budapest városközponttól 30 percre lévő családi kúriánk parkja romantikus és hangulatos helyszínt nyújthat 20 és 300 fő közötti násznép részére.

A ceremónia megrendezhető a szökőkutas kerti teraszon, mely a szelídgesztenyés, erdős résszel határos, és igazán csodálatos látványt biztosít fényképek készítéséhez is.

A szelídgesztenyés, szerpentin út végén találjuk a kilátót, ahonnan elénk tárul a Duna, Tótfalu és a háttérben a Naszály-hegy.

A kúriában rendezvényekre rendelkezésre álló, alsó és felső csigalépcsővel összekötött 2x 76 m2 -es, korabeli bútorokkal berendezett termek további helyszínt biztosítanak az esküvői képek elkészítéséhez, továbbá alkalmasak kisebb létszámú esküvők teljes körű lebonyolítására is.

Rendezvényeink alatt a családiasságot sugárzó, egyébként családi lakhelyként szolgáló kúria alsó emeletének egymásba nyíló helyiségei összesen 40 m kosszú teret képeznek.

Rendezvénysátor kiépítésére alkalmas területek több helyen is kínálkoznak a kúria parkjában.Keressen minket bizalommal, ha egy elegáns, egyben családias környezetre vágyik esküvőjének napján!
Nincs még ruhád?


HoF - Homeoffashion.shop
240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!