Alexandra Vadászház Ökoturisztikai és Konferencia Központ


7555 Csokonyavisonta, Alexandra-puszta
+36 30 328 9079
http://www.hotelalexandra.hu/Alexandra Vadászház Ökoturisztikai és Konferencia Központ

Erdőkkel és tóval körülölelt mesebeli környezetben vállaljuk esküvőd teljes körű lebonyolítását, valóra váltjuk álmaidat!

Lehetőséged nyílik a vadászház csodálatos parkjában kimondani a boldogító igent. Képzeld el: vendégeid a filagória körül ülve várják, hogy az anyakönyvvezető elé sétáljatok, mialatt az általatok választott zene szól. Felejthetetlen élmény.

Éttermünk 80 fő befogadására alkalmas, ebben az esetben jócskán marad hely zenekarnak és tánctérnek. Ezen felül éttermünk 30 fő befogadására alkalmas, ebben az esetben a táncparkettet a parkban tudjuk elhelyezni.

Konyhánkban a tradicionális esküvői menütől a legmodernebb ételekig, változatos menüsorok közül választhatsz, illetve minden egyéni elképzelést megvalósítunk.

Az Alexandra Vadászház 10 modern szobájában, (melynek mindegyike fürdőszobával, minibárral, tévével, páncélszekrénnyel felszerelt) tudjuk elszállásolni vendégeidet. Szolgáltatásainkat gazdagítja egy finn szauna, biliárdterem, korlátlan internet kapcsolat, kamerával megfigyelt tágas parkoló.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!