XO Bistro, Rendezvényterem


1088 Budapest, Rákóczi út 5
+36 30 942 0689
http://xobistro.hu/XO Bistro, Rendezvényterem

A belváros és az üzleti negyed szívében, az Astoriánál nyitotta meg kapuit 2007 decemberében XO Bistro éttermünk, mely egyedi harmóniájával, különleges látványkonyhájával egészen 2014 márciusáig várta a hagyományos magyaros és klasszikus nemzetközi fogásokat kedvelő vendégeit. Március második felétől az éttermet rendezvényteremmé alakítottuk át, ami így tökéletes helyszíne a 20-60 fő közti vendéglétszámú fogadásoknak, esküvőknek, egyéb jellegű céges - és magánrendezvényeknek.

A XX. század eleji klasszikus éttermi – kávéházi légkört továbbra is megőrizzük, hiszen amellett, hogy az épület műemlékvédelem alatt áll, hét éve a felújítására is sor került, így a terem jelenleg kiváló állapotban van. 2007-ben a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal munkatársának útmutatása alapján a valódi XIX. századi mozaikköves padlózat került kipótlásra, valamint fényképek alapján restauráltattuk a stukkókat, a hatalmas tükröt is. Később ezeket egészítettük ki napjaink trendjét követő, azonban az 1900-as évek első harmadának divatjával harmonizáló belsőépítészeti elemekkel.


Az immáron XO Rendezvényterem nevet viselő egységünk teljes berendezése mobil, így a helyszín néhány óra alatt átalakítható céges rendezvények, sajtótájékoztatók, állófogadások; kör- vagy táblaasztalos ültetéssel esküvői vacsorák, születésnapi rendezvények, évfordulók elrendezési igényeinek megfelelően.

A terem légkondicionált és beépített beszédhangosítással rendelkezik, valamint a rendezvény ideje alatt aláfestő zenét is tudunk szolgáltatni.

240x160

További infó

info@eskuvoihelyszinkereso.hu

Rólunk Médiaajánlat Partner kapu
Oldaltérkép

2018 © www.eskuvoihelyszinkereso.hu. Minden jog fenntartva!